Main Page – Bienvenu

Welkom op de website van La Cella Rosa, een prachtig landhuis aan de rand van de Morvan. De Morvan is een van de meest diverse natuurgebieden die Frankrijk te bieden heeft met uitgestrekte bossen en mooie verborgen meren, met vele verschillende mogelijkheden.

 

La Cella Rosa ligt in het hart van een klein dorpje; “La Celle en Morvan” wat op 11 km van de oude stad Autun ligt. Bij het brooddepot naast ons huis kunt u  verse croissants en stokbrood bestellen voor de volgende dag.

 

Autun is het bruisend hart van de omgeving. Hier zijn de gehele zomer verschillende evenementen bij te wonen. Daarnaast bied Autun een levendige winkelstraat met kleine boekhandels en een ouderwetse “creperie” . Op een van de vele terrasjes kunt u genieten van de Franse sfeer onder het genot van een lekker glas Franse wijn.

 

De omgeving van La Celle Rosa geeft u elke dag iets te doen. U kunt er wandelen, fietsen en heerlijk uitrusten langs een van de meertjes. U hoeft zich geen dag te vervelen. En wanneer u een dagje rustig aan wilt doen kan dit in de schaduw van de parasol en de bomen van La Cella Rosa.

Reacties zijn gesloten.