Chambre

Tweepersoonskamer

Een ruime eenpersoonskamer op de begane grond. Vanuit de keuken ga je 2 treden naar beneden naar de ‘omakamer’. In de kamer bevindt zich een ruime kledingkast een lekkere fauteuil en een 2 persoonsbed van 1.40 X 2.00. Bij deze kamer kan gebruik gemaakt worden van de badkamer en het toilet dat zich naast de kamer bevindt. De kamer kijkt uit over de zijkant van het huis, richting de weg en het schooltje.

Tweepersoonskamer

Een romantische kamer voor 2 personen… Met haar rode en roze tinten hebben we deze kamer “de liefdeskamer” genoemd, maar het blijft vooral een mooie ruime en authentieke Franse kamer. Tussen de twee kasten staat een bed van 1.40 x 2.00 meter en hierdoor heb je het idee dat je in een echte oude bedstee slaapt. De kamer kijkt uit over de voortuin en de zon laat zich in de ochtend zien, waardoor de kamer s’avonds heerlijk koel is. Bij de kamer kunt u gebruik maken van het gezamenlijke toilet en badkamer die zich beneden bevindt.

Eenpersoonskamer

Een kleine, maar knusse kamer. “De bloemenkamer” kijkt uit over de achtertuin met het zwembad. De kamer beschikt over een bed van 1.20 x 2.00 en een kast voor kleding. Bij de kamer kunt U gebruik maken van het gezamelijke toilet en badkamer die zich beneden bevindt.

Binnenkort ………

 

Twee- tot driepersoonskamer

Een rustgevende kamer door de zachte tinten en het prachtige uitzicht over de bergen waar je bij weg kunt dromen… Deze kamer is uitgerust met een echte oude Franse twijfelaar van 1.30 x 1.90 en een Frans éénpersoonsbed van 0.90 x 1.90. De kamer kijkt uit over de achtertuin met het zwembad en het berglandschap van het natuurgebied de Morvan. Bij de kamer kunt U gebruik maken van het gezamelijke toilet en badkamer die zich beneden bevindt.

Een- tot vijfpersoonskamer

Boven de keuken bevindt zich de zolder van de souvenirs. Deze zolder kan al in gebruik genomen worden, maar is nog niet volledig klaar.

Met een tweepersoonsbed van 1.40 x 2.00 en twee eenpersoonsbedden van 0.90 x 2.00. Op deze zolder is het mogelijk een extra uitklapbed neer te zetten, waardoor deze zolder geschikt is voor 1 tot 5 personen. Helaas is deze zolder niet geschikt voor mindervaliden, want je moet naar boven klimmen op de stijle trap. Bij deze zolder kan gebruik gemaakt worden van de gezamelijke badkamer en het toilet dat zich onder de zolder naast de keuken bevindt.

Reageren is niet mogelijk