Chambre

Tweepersoonskamer

Een romantische kamer voor 2 personen. Met haar rode en roze tinten is de naam ´chambre de l´amour´ zeer toepasselijk. Maar het is bovenal een heerlijke ruime en authentieke Franse kamer. In de kamer staat een bed van 1.60 x 2.00 meter tussen 2 kasten in, waardoor je het idee hebt dat je in een oude bedstee slaapt. De kamer kijkt uit over de voortuin, waar de zon zich ´s ochtends laat zien. Het is ultiem wakker worden als je de luiken opent en het zonnetje de kamer in schijnt. Einde van de dag is deze kamer daarom koeler. Bij de kamer kan je gebruik maken van de gezamenlijke toilet en badkamer, welke zich beneden bevindt.

 

Eenpersoonskamer

Een kleine, maar knusse kamer. “De bloemenkamer” kijkt uit over de achtertuin met het zwembad. De kamer beschikt over een bed van 1.20 x 2.00 en een kast voor kleding. Bij de kamer kan je gebruik maken van de gezamenlijke toilet en badkamer, welke zich beneden bevindt.

 

 

Tweepersoons kamer

Een heerlijke ruime kamer voor 2 personen, welke rust en ruimte uitstraalt. In de kamer staat een ruim bed van 1.60 x 2.00 meter. Wanneer je wakker wordt en de luiken opent heb je uitzicht op de voortuin, waar het zonnetje langzaam opkomt. Omdat de kamer ´s ochtends in het zonnetje staat, is de kamer ´s avonds een stuk koeler. Bij de kamer kan je gebruik maken van de gezamenlijke toilet en badkamer, welke zich beneden bevindt.

Twee- tot driepersoonskamer

Een rustgevende kamer door de zachte tinten en het prachtige uitzicht over de heuvels waar je bij weg kunt dromen. Deze kamer is uitgerust met een echte oude Franse twijfelaar van 1.30 x 1.90 en een Frans eenpersoonsbed van 0.90 x 1.90. De kamer kijkt uit over de achtertuin met het zwembad en het heuvellandschap van het natuurgebied de Morvan. Bij de kamer kan je gebruik maken van de gezamenlijke toilet en badkamer, welke zich beneden bevindt.

Reacties zijn gesloten.