Gite

Onze gîte is tegen het grote huis aangebouwd, maar is een onafhankelijk huisje.

Het is een knus Frans huisje met een woonkamer en een kleine open keuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee 1 persoonsbedden en via de slaapkamer kom je in een ruime badkamer met toilet en douche.

In de woonkamer is een zithoek met een televisie waarop een dvd-speler (zelf dvd’s meenemen) is aangesloten en een Gamecube spelcomputer met enkele spellen. Er is tevens een kleine radio en cd-speler waarop een mp3-speler kan worden aangesloten.

De keuken is klein en authentiek, maar van alle gemakken voorzien, zoals een magnetron, koffiezetapparaat, koken op gas en een koelkast.

Het huisje kan verhuurd worden in combinatie met de zolder. Deze ruime zolder met een oppervlakte van 40 vierkante meter bevindt zich boven de gîte. Zowel in de zomer als in de winter is deze zolder een heerlijke ruimte, met een knusse kachel en een woonkamersfeer. Op deze zolder staat een tweepersoonsbed, een tweepersoons bedbank, een bureau en een kledingkast. ’s nachts kun je hier vanuit het zolderraam waar het bed onder staat naar de sterren kijken. Regelmatig zijn hier heldere nachten en zo kun je in de maand augustus regelmatig een vallende ster voorbij zien komen…

 

Kenmerken:

  • Woonkamer 25 m2 met open keuken
  • Slaapkamer 16m2 met tweepersoonsbed van 1.80×2.00 m, eenpersoonsbed van 0.90×2.00 m en een bijschuifbed van 0.90×1.90 m.
  • Ruime badkamer met toilet en douche
  • Zolder 40 m2 met tweepersoonsbed van 1.40×2.00 en een bedbank met een slaapoppervlak van 1.40×2.00 m.
  • De woonkamer en de zolder hebben een houtkachel en de slaapkamer en badkamer hebben een elektrische verwarming.

 

Reageren is niet mogelijk